Política 06/09/2015

Romeva: "Hem d'explicar a Espanya i a Europa que el govern de l'Estat no ens ha escoltat"

Junts pel Sí aplega 3.000 persones, segons la candidatura, en un acte de campanya a Banyoles amb el cap de llista, Artur Mas i Lluís Llach

Ara
1 min
Junts pel Sí ha congregat 3.000 persones a Banyoles / ARA

BarcelonaEl cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha insistit aquest diumenge en un acte davant de 3.000 persones a Banyoles que cal "explicar a Espanya i a Europa que hem intentat construir un marc de respecte mutu però no hem estat escoltats”. En la mateixa línia, Romeva ha dit també que "no li estranya que a Espanya moltes persones no entenguin què està passant perquè els mitjans no ho estan explicant".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Romeva ha estat acompanyat per Artur Mas, president de la Generalitat i número quatre per Barcelona, i per Lluís Llach, cap de cartell a Girona. Mas ha destacat que si el 27-S la coalició guanya farà "les coses bé", sense "posar en dubte que un pensionista rebi la seva pensió ni un aturat rebi la seva prestació".

Llach ha considerat que a Catalunya "li espera un futur lluminós i possible". "Tenim la magnífica oportunitat de fer-nos les pròpies eines, el propi Estat", ha apuntat.

stats