Política 20/10/2015

Romeva respon a Felip Puig: "Cal no posar èmfasi en les diferències de model econòmic"

Ara
1 min
Romeva / ACN

BarcelonaEl cap de llista de JxSí el 27-S, Raül Romeva, s'ha desmarcat aquest dimarts de les paraules del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i, tot i que ha evitat polemitzar amb ell, ha dit que en aquests moments "cal no posar èmfasi en les diferències de model econòmic" perquè "el més important" és construir un nou estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha subratllat que també dins de JxSí "les diferències pel que fa al model de país són abismals en molts casos", i ha rebutjat noves eleccions, perquè en les negociacions amb la CUP està trobant "punts d'entesa".

Segons Romeva, no s'entendria que no s'arribés a un acord: "Les línies vermelles ho són fins que deixen de ser-ho. Quan el més important és l'acord, les línies vermelles estan al seu servei".

Romeva ha dit que li agradaria tancar un acord aviat, i ha negat que JxSí vulgui esperar a veure què passa a Madrid: "El que passi a Madrid les eleccions del 20, serà un factor més a tenir en compte, però no serà el factor determinant".

stats