Política 20/02/2015

Àngel Ros atribueix el conflicte a la "pròpia ambició" de Marta Camps

L'alcalde de Lleida parla a RAC1 de "traïció" i relaciona les denúncies de la seva exnúmero dos al fet que decidís no passar-li encara el relleu com a candidata a l'alcaldia

Ara
1 min
Imatge d'un Ple de la Paeria amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, al costat de la tinent d'alcalde Marta Camps, que ha estat cessada / ACN

BarcelonaTot plegat ha estat la conseqüència de la "pròpia ambició" de Marta Camps, que fins dimecres era la número dos de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. Aquesta, almenys, és la versió de l'alcalde Ros, que aquest divendres, en declaracions a RAC1 després que ja hagués esclatat el conflicte, ha tornat a parlar de "traïció" i absoluta "deslleialtat" que el van portar a perdre-li la confiança.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Ros, fa més d'un any que la confiança en la seva mà dreta s'havia degradat. Considera que el canvi d'"actitud" i les "deslleialtats" de Camps es van precipitar en el moment que ell li va comunicar que no li cediria encara el relleu com a candidata a l'alcaldia perquè es tornaria a presentar. "Són uns dies molt durs, perquè quan et falla la teva mà dreta et sents realment frustrat", ha argumentat Ros, que ha argumentat que totes les despeses denunciades per Marta Camps eren justificades. És el cas, diu, dels 30.000 euros en regals protocol·laris, concretament corbates i foulards. Ha justificat que el regal protocol·lari més car de la Paeria té un cost de 45 euros, quan la normativa permet que arribi a 60.

"Sempre li havia dit que quan no fos candidat proposaria que ho fos ella", ha explicat Ros, que ha assegurat que la resta d'integrants del govern municipal de Lleida li havien demanat que la destituís davant les constants "deslleialtats". Sigui com sigui, la crisi política en el si del PSC de Lleida a tres mesos d'eleccions es complica.

stats