POLÍTICA
Política 26/04/2014

Manuel Royes reclama un congrés per substituir la direcció del PSC

"Aquest no és el PSC que vam fer", diu l'expresident de la Diputació de Barcelona i exalcalde de Terrassa a qui va succeir Pere Navarro, que ha afegit: "Si ara aixequés el cap en Joan Raventós i veiés el partit que tenim, es tornaria a amagar"

Ara
1 min

BarcelonaLluny d'asserenar-se els ànims, la desfeta interna del PSC s'agreuja. Aquest dissabte ha estat l'expresident de la Diputació de Barcelona i exalcalde de Terrassa, Manuel Royes -a qui va succeir Pere Navarro-, que ha sortit a la palestra per reclamar a la cúpula del partit que convoqui un congrés que hauria de servir per substituir a l'actual direcció per tornar a configurar un organigrama que recuperi els sectors crítics que cada cop estan més allunyats del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara no hi ha temps d'arreglar res i això vol dir que a les eleccions ens emportarem alguna garrotada, tant de bo sigui petita; però a partir d'aquí hem de fer un congrés i escollir una nova direcció on hi han de participar molts dels que s'estan apartant o els estan deixant de banda", ha afirmat en una entrevista a La Xarxa.

Royes pronostica que si les coses no es fan així, la patacada del PSC a les municipals pot ser monumental, perdent bona part del seu nucli de poder municipal. Perquè, segons ell, "molts alcaldes no es volen presentar pel PSC".

"Aquest no és el PSC que vam fer"

Royes, que ja s'havia distanciat de la cúpula del partit en sumar-se al pacte de Terrassa pel dret a decidir, ha deplorat el tracte que està dispensant la direcció de Navarro als diputats i dirigents crítics. "Aquest no és el PSC que vam fer", ha sentenciat. I encara ha anat més enllà: "Si ara aixequés el cap en Joan Raventós i veiés el partit que tenim es tornaria a amagar".

stats