Política 09/08/2011

Rubalcaba accepta tots els cara a cara amb Rajoy

La directora de la campanya socialista assegura que el candidat del PSOE estarà disposat a fer més debats semblants que es puguin organitzar d'ara endavant, però sempre a les televisions "nacionals" espanyoles. El comunicat no diu res sobre la possibilitat de mantenir debats amb altres candidats que no siguin el del PP

Miquel Codolar
1 min

MadridEl PSOE ha anunciat en un comunicat que el candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, "accepta participar en els debats televisius proposats tant per l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió [d'Espanya] com per diverses televisions, en concret, Telecinco, Antena 3, i La Sexta, durant la pròxima campanya electoral".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La directora de la campanya socialista, Elena Valenciano, ha contestat per carta a l'oferiment d'aquesta acadèmia per organitzar un debat semblant al que hi va haver el 2008 entre Zapatero i Rajoy. Valenciano ha comunicat al president de l'entitat, Manuel Campo Vidal, la conformitat del PSOE amb aquesta proposta, i precisa que "el nostre desig d'acceptar la vostra invitació és compatible amb la voluntat del nostre candidat de participar també en debats semblants que eventualment puguin organitzar diverses cadenes nacionals de televisió".

Valenciano aprofita la carta per comentar que els debats del 2008 es van fer "amb garanties de neutralitat i amb caràcter obert per a tots els mitjans de comunicació interessats a difondre'ls". El comunicat no diu res sobre la possibilitat de fer-ne amb altres candidats que no siguin el del PP.

stats