Política 26/06/2011

Rubalcaba: "La credibilitat de Bildu disminueix cada dia que no demana la dissolució d'ETA"

El candiat del PSOE a les generals critica que Bildu reclami que part de l'exèrcit abandoni el País Basc. "Si no tenen els vots i no canvien les lleis, la resposta és no, amb dues lletres, ena i o".

Redacció
1 min

MadridEl candidat socialista a les generals, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha indicat aquest matí a Bilbao que "la credibilitat de Bildu disminueix cada dia que passa sense que demani la dissolució d'ETA". En un acte amb militants socialistes ha exposat que "tots els partits que estan en institucions democràtiques tenen l'obligació de defensar les regles de la democràcia" i considera que Bildu no ho està fent. El també vicepresident primer va dir que "estem veient el final d'ETA" i "els últims passos són molt importants" en un moment en què "el pitjor que podem fer és relaxar la nostra política antiterrorista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba també ha dit "si no tenen els vots i no canvien les lleis, la resposta és no, amb dues lletres, ena i o", a la demanda de Bildu que una part de l'exèrcit espanyol abandoni el País Basc, perquè ha exposat que per fer-ho caldria canviar altres coses que no canviaran. Rubalcaba no ha volgut descartar la possibilitat de l'avançament electoral de les properes generals sinó que ha demanat als periodistes que facin aquesta pregunta al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

stats