Publicitat
Publicitat

Política

Rubalcaba estrena web per incentivar les sinergies amb els militants

El candidat a la secretaria general del PSOE obre la pàgina 'www.Rubalcaba38.es' amb l'objectiu de compartir i debatre les seves propostes per al futur del partit

Any nou web nova. El candidat a la secretaria general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha estrenat aquest dilluns una nova plataforma a internet amb l'objectiu de compartir i debatre les seves propostes per al futur del partit amb tots els militants i simpatitzants que vulguin fer aportacions, amb la mirada posada en el 38è congrés federal previst pels 3,4 i 5 de febrer.

A www.Rubalcaba38.es, el candidat exposa els seus motius per optar a la secretària general del PSOE, recollits a l' apartat El discurs de les idees, i presenta també l' espai Tu aportes, en què militants i simpatitzants podran opinar i aportar les seves propostes.

La pàgina web també inclou el programa electoral del PSOE, una hemeroteca i una galeria de fotos de la candidatura. Els portaveus són els diputats Juan Moscoso i Maria González.

Segons informa EFE, durant el procés precongressual s'aniran incorporant altres documents i noves seccions a mesura que avancin els debats i les trobades de Rubalcaba amb altres dirigents del PSOE.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT