Política 13/09/2015

Rull s'excusa per haver difós una imatge de la Meridiana amb el logo de Junts pel Sí

Després que la imatge irrités l'entorn de la CUP, el coordinador general de CDC opta per retirar la imatge per si "ha pogut incomodar", i reitera que la Via Lliure "evidentment, no és de cap partit, és el poble"

Ara
1 min
Rull ha optat per eliminar aquest tuit per tancar la polèmica / ARA

BarcelonaPolèmica tancada. El coordinador general de Convergència i candidat de Junts pel Sí, Josep Rull, ha demanat "excuses" per haver difós aquest dissabte una imatge de la macro mobilització de la Meridiana amb el logotip de Junts pel Sí estampat. "Si la piulada d'ahir amb la foto de la Diada ha pogut incomodar, l'esborro i en demano excuses. Tenim massa feina per guanyar la llibertat", ha dit Rull en un tuit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat això, però, Rull recorda que "a la manifestació hi va haver una petició dels organitzadors de traslladar aquell clam a les urnes. I som una de les opcions del sí", i ha opinat, en un altre tuit, que "no té sentit encetar una polèmica entre els sobiranistes", perquè "la Manifestació de l'11S, evidentment, no és de cap partit, és el poble".

La difusió, aquest dissabte, de la imatge de la Via Lliure desbordada amb el logotip de Junts pel Sí va irritar l'entorn de la CUP, que va retreure a la llista independentista majoritària que volgués apropiar-se d'una mobilització transversal.

stats