Publicitat
Publicitat

Rull: "Catalunya és amenaçada quan hauria de ser escoltada"

El conseller de Territori critica que els grans partits de l'Estat demostren no haver entès "res" de l'1-O

“Catalunya és amenaçada quan hauria de ser escoltada”. Així ha expressat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, la crítica al govern espanyol davant l’enviament d’un requeriment a la Generalitat com a primer pas per activar la suspensió de l’autogovern de Catalunya. Rull ha lamentat que la resposta de l’executiu davant la “mà estesa” del president Carles Puigdemont hagi sigut una amenaça.

Segons el conseller, el pas que va anunciar ahir el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, demostra que l'executiu "té més ganes de 155 que de diàleg". La lògica, ha dit, hauria de fer pensar que Catalunya hauria de ser escoltada, però, en lloc d'això, li sobrevola una amenaça de suspensió de l'autogovern a través del 155.

Rull ha repartit també responsabilitats per al PSOE. Ha dit que els principals partits de l'Estat van demostrar en la sessió del Congrés d'aquest dimecres que no han entès "res" del que va ser l'1-O. "Sense entendre la naturalesa de l'1-O, que va ser una mobilització democràtica de la ciutadania, no es pot entendre res", ha assegurat, i ha conclòs que de les intervencions dels grups se n'extreu que no han volgut entrar en aquesta reflexió que doni peu al diàleg.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT