Política 22/03/2014

Rull insta el PP a "desautoritzar d'una manera radical i ferma" el seu portaveu al Congrés

El secretari d'organització de CDC considera que les paraules d'Alfonso Alonso són "delirants", "impresentables" i "pròpies d'èpoques anteriors"

Acn
1 min

Vilafranca del PenedèsCDC considera "delirants", "impresentables" i "pròpies d'èpoques anteriors" les declaracions que aquest divendres va fer el portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, en què assegurava que és tan antidemocràtic "imposar la voluntat per la violència com per les urnes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari d'organització convergent, Josep Rull, s'ha dirigit aquest dissabte als populars i els ha advertit que amb aquesta actitud "qui faran fora d'Europa no serà Catalunya sinó aquesta expressió negativa de l'estat espanyol". És per això que ha instat el PP a "desautoritzar d'una manera radical i ferma" Alonso, "ja que si no tota la credibilitat democràtica que diuen que tenen la perdran amb tota consistència".

D'altra banda, el dirigent nacionalista ha comparat el "sentit comú i la lògica" de l'escrit de la Fiscalia del TSJC sobre l'encaix de la consulta dins de la Constitució amb la imatge "sòrdida, antiga i en blanc i negre" del PP. Per Rull, el text de la Fiscalia va en la línia del "rigor jurídic".

stats