Política 09/03/2015

Sánchez, a Chacón: "Estic més per treballar per a la gent que per fer politiqueig"

El secretari general del PSOE crida a deixar de banda els assumptes entre polítics per a treballar perquè hi hagi més alcaldes i presidents autonòmics socialistes després del 24 de maig

Efe
2 min
Carme Chacón

SaragossaEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dilluns que la seva principal preocupació és dedicar-se als problemes dels ciutadans "més que fer politiqueig". Ho ha dit en relació a les declaracions de Carme Chacón, exministra de defensa, que no descarta presentar-se a les primàries per ser candidata dels socialistes a la presidència del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els ciutadans volen polítics que es dediquin a la gent i no a la resta de polítics. Estic més per això que per fer politiqueig", ha assegurat Sánchez.

El líder socialista ha fet aquestes declaracions als periodistes a la localitat saragossana de Boquiñeni, on s'ha reunit la Comissió Permanent de l'Executiva federal del PSOE per avaluar els danys provocats per les inundacions de l'Ebre.

Chacón, que ja va aspirar a liderar el PSOE en pugna amb Alfredo Pérez Rubalcaba, ha declarat al diari ABC que encara no ha pres la decisió de si es presentarà a les primàries de juliol per competir amb Sánchez.

El secretari general del PSOE ha posat èmfasi que la seva tasca és "treballar per la gent" i que el partit tingui més alcaldes i presidents autonòmics a partir de les eleccions del 24 de maig.

"Perquè és fonamental per a Espanya tenir governs que trepitgin el fang i estiguin amb els problemes de la gent. I és al que m'estic ocupant i dedicant, i és l'únic que hauré de dir sobre aquest assumpte", ha remarcat.

Pedro Sánchez ha assegurat estar "molt satisfet" amb la tasca que està exercint Chacón, actual secretària de Relacions Internacionals del partit. L'exministra de Defensa no ha assistit avui a la de la Comissió Permanent de l'Executiva celebrada a Boquiñeni, encara que també s'han absentat altres integrants, com Micaela Navarro o Pedro Zerolo.

stats