Política 18/02/2015

Pedro Sánchez diu que "complirà" la seva paraula sobre Chaves i Griñán

El secretari general del PSOE nega que hagin canviar de criteri sobre els imputats

Efe
1 min
L'expresident andalús Manuel Chaves, ara diputat al Congrés. EFE

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha garantit aquest dimecres que si els expresidents de la Junta d'Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñán són finalment imputats per algun delicte en la causa dels ERO complirà "la seva paraula" i els demanarà que abandonin seus escons.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Per descomptat que compliré amb la meva paraula. Quan es produeixi aquesta imputació amb delicte, si és que es produeix, el PSOE actuarà i per tant compliré amb la meva paraula", ha promès Sánchez als passadissos del Congrés.

El líder del PSOE ha assegurat que no hi ha hagut cap canvi de criteri al partit a l'hora d'exigir responsabilitats polítiques per casos de corrupció.

El PSOE permetrà als expresidents andalusos Manuel Chaves i José Antonio Griñán que mantinguin els seus escons al Congrés i al Senat, respectivament, mentre el jutge del Tribunal Suprem que investiga el cas dels ERO no els imputi un delicte.

Chaves, Griñán i els altres tres aforats implicats en la causa del presumpte frau, els diputats José Antonio Viera i Gaspar Zarrías i la senadora Mar Moreno, han estat citats a declarar com a imputats en el Suprem, després de demanar-ho voluntàriament, entre el 7 i el 21 d'abril, sense que pesi sobre ells per ara cap acusació concreta.

stats