Política 07/03/2018

SCC convoca una manifestació a Barcelona el 18 de març per reclamar "un govern per a tothom"

L'entitat espanyolista destaca "moltes coincidències" amb el PSC després de reunir-se amb Iceta

Marc Toro
1 min
El president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol (dreta), i el vicepresident de l'entitat, Álex Ramos, atenent els mitjans aquest dimecres al Parlament

BarcelonaSocietat Civil Catalana (SCC) ha anunciat aquest dimecres la convocatòria d'una "gran manifestació" a Barcelona per al diumenge 18 de març. L'objectiu és demanar "seny" i la formació d'"un govern per a tothom", segons han explicat el president i el vicepresident de l'entitat espanyolista, José Rosiñol i Álex Ramos, després de reunir-se amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, al Parlament. En funció de si hi ha investidura o no la setmana que ve, ha explicat Ramos, s'adaptarà el lema de la marxa, que està previst que acabi en un escenari davant l'estació de França.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un dia abans, el 17 de març, SCC presentarà a la Plaza Colón de Madrid la seva agrupació a la capital espanyola. La plataforma ha convidat Iceta -que no ha fet declaracions després de la trobada- a sumar-se a les dues convocatòries. El primer secretari del PSC ja va assistir a la manifestació que SCC va impulsar a Barcelona a finals del passat octubre, quan es va convertir en centre de la polèmica per haver-se fet un 'selfie' durant la marxa amb Xavier García Albiol, Dolors Montserrat i altres dirigents del PP.

Segons Rosiñol, l'objectiu és aconseguir que la reivindicació d'un Govern que actuï dins la llei i acabi amb la "inestabilitat" a Catalunya sigui transversal. Després de la reunió amb el líder socialista, el president de SCC ha destacat les "moltes coincidències" que han tingut amb ell pel que fa a l'anàlisi, i solucions de la situació actual. La trobada s'emmarca en una ronda de contactes que l'entitat té voluntat de fer amb tots els partits amb representació parlamentària.

stats