Publicitat
Publicitat

CONSULTES SOBIRANISTES

Solidaritat reclama al Parlament i al Govern que cedeixi espais per la consulta del 10-A

La moció també incorpora el rebuig del Parlament a la suspensió de la Llei de consultes populars dictada pel Tribunal Constitucional i insta al govern espanyol a que reconegui l'estat de Kosovo

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) demanarà al Parlament que cedeixi un espai a Barcelona Decideix perquè el 10 d'abril el pugui fer servir com a col·legi electoral per la consulta sobre la independència. De la mateixa manera, ha instat el Govern a cedir espais de propietat o lloguer de la Generalitat perquè la comissió organitzadora els pugui fer servir el dia del plebiscit. Aquestes demandes queden incloses en una moció que se sotmetrà a votació en el ple que tindrà lloc aquest dimecres. Mentrestant, Solidaritat manté converses amb CiU perquè pugui ser aprovada.

Així, aquesta inclou tres punts bàsics. El primer demana coherència al Parlament basant-se en la moció que es va aprovar el 3 de març del 2010 on demanava als electes locals que treballessin conjuntament perquè prosperessin les consultes. Per això sol·liciten que el Parlament obri les seves portes i cedeixi un espai que serveixi de col·legi electoral per la jornada del 10 d'abril. També insta al Govern a que, "com van fer centenars d'ajuntaments, cedeixi a Barcelona Decideix espais de tots els edificis en propietat o lloguer de la Generalitat a Barcelona perquè es puguin fer servir com col·legis electorals".

Finalment, la moció també incorpora el rebuig del Parlament a la suspensió de la Llei de consultes populars dictada pel Tribunal Constitucional així com la demanda al govern espanyol i el Parlament de que reconeguin l'estat independent de Kosovo.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT