Política 22/03/2013

El govern espanyol "indubtablement aprofitarà" la voluntat de diàleg de Duran

Santamaría insta CiU i ERC a fer una "reflexió" sobre les "prioritats" del seu acord, per exemple, en "posicions que acaben dividint", en referència al procés per celebrar una consulta sobiranista

Joan Faus
1 min
Wert, Sáez de Santamaría i Guindos / EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha instat aquest divendres CiU i ERC a fer una "reflexió" sobre les "prioritats" del seu acord, per exemple, en "posicions que acaben dividint", en referència al procés per celebrar una consulta sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría valorava així en la roda de premsa posterior al consell de ministres les paraules del portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que va apostar ahir per incrementar el diàleg amb l'executiu central i va pronosticar que ERC s'"anirà desenganxant" de CiU. La vicepresidenta ha instat els dos partits a voler "treballar junts" amb el govern espanyol "per enfortir-nos en un moment de crisi" i ha agraït la "disposició" de Duran al diàleg, que, ha dit, la Moncloa "indubtablement aprofitarà". "Si les dues parts tenen voluntat de diàleg [...] benvingut sigui", ha afegit.

stats