ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Solidaritat presenta la capital d'Estat com a reclam

Espot assegura que farà la consulta del 10-A "oficial"

Redacció
1 min

BarcelonaEl candidat de Solidaritat a Barcelona, Santiago Espot, ha obert la campanya de la seva formació presentant com a reclam electoral la Barcelona capital d'estat. Espot ha anunciat que la primera moció que presentarà a l'Ajuntament serà per "fer oficial la consulta del 10-A". Amb aquesta proposta, SI ha donat el tret de sortida a la carrera cap a l’Ajuntament del cap i casal aquesta nit al barri de Gràcia, a l’emblemàtica plaça del Diamant. Santiago Espot ha comptat amb la companyia del diputat Uriel Bertran, secretari general de la formació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat independentista, la formació del qual concorre tocada després de la sortida de Joan Laporta, que havia estat el seu ganxo electoral fins fa només unes setmanes, ha afirmat que la capital catalana no pot ser una "ciutat espanyola de segon ordre". “La independència arribarà com un dels nostres castells: primer cal fer la pinya, que sou vosaltres, i son els municipis, des de baix; el cos el comencem a articular els diputats, i poc a poc anirem pujant fins assolir el nostre objectiu” ha assegurat el secretari general del partit. Bertran ha destacat el gran esforç que a fet el partit per presentar 111 candidatures que cobreixen el 65% de la població catalana. Per últim ha instat a Espot, a ser, a l’Ajuntament barceloní, “qui porti de corcoll als regidors acomodats”, repte que el candidat per les municipals ha acceptat de bon grat.

Espot ha afirmat que la seva formació farà un discurs "sincer i valent". Avui SI seguirà amb la seva campanya. En aquest cas ho farà amb una passejada a Ciutat Vella, al migdia amb activitats infantils a la plaça Joanic i al vespre a l'Eixample en una taula rodona amb altres candidats.

stats