IMPOST SUCCESSIONS
Política 21/03/2011

ICV acusa el Govern d'actuar "amb afany de revenja" i el titlla "d'incoherent" amb l'impost de successions

Els ecosocialistes creuen que la coalició intenta "dissimular i aparentar que potser no són tan injustos i tan insensibles socialment" i lamenten la "falta de rigor"

Acn
1 min

BarcelonaLa portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha criticat el "titubeig" de CiU per la supressió o no de l'impost de successions i ha acusat la coalició de "dissimular i aparentar que potser no són tan injustos i tan insensibles socialment". A més, Ortiz ha titllat d'"incoherència" el que suposa "fer retallades en salut o educació, però a la vegada mantenir privilegis pels qui tenen més". La portaveu ecosocialista ha lamentat la "falta de rigor" que demostra el Govern d'Artur Mas davant les rectificacions i ha afirmat que "aquests canvis només generen desconfiança en la ciutadania i en l'economia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, la portaveu ha afegit que saben que "CiU no escolta i governa amb un afany de revenja", i ha comparat l'actual situació amb la supressió del límit dels 80 quilòmetres hora als accessos de Barcelona, mesura que va impulsar ICV quan estava al capdavant de la conselleria d'Interior. "Van justificar que la velocitat no tenia relació amb la contaminació atmosfèrica i després asseguraven que un anticicló augmentava la contaminació, fet que no permetia aplicar la mesura", ha dit. "Van modulant el seu discurs, i sembla com si també tinguessin problemes en posar-se d'acord", ha indicat.

stats