Manuel Bustos deixa definitivament l'Ajuntament de Sabadell

L'exalcalde renuncia a l'acta de regidor per la seva implicació al cas Mercuri

L'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ha deixat definitivament el consistori després de renunciar a l'acta de regidor. El febrer passat va dimitir com a alcalde per la seva implicació en el cas Mercuri.

Bustos va fer efectiva la seva renúncia en el ple ordinari d'aquest dimarts a l'Ajuntament de Sabadell.

La renúncia es fa efectiva després que l'exalcalde anunciés el juliol passat, a través del seu perfil personal a les xarxes socials, la decisió d'apartar-se definitivament de l'activitat política després dels diversos casos de corrupció en els quals s'ha vist vinculat.

La dimissió de Bustos es produeix després de la seva imputació en el cas Mercuri, en què suposadament va arreglar el cobrament de dietes falses a altres alcaldes quan era president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

"Tota persona té un límit i la meva família i jo hem arribat al nostre", expressava Bustos en el seu comunicat, on reiterava que "mai he utilitzat la política per enriquir-me en benefici propi".

La dimissió de Bustos com a alcalde es va acceptar ahir en el marc del ple ordinari de setembre. Bustos no va assistir a la sessió, però si que ho va fer el seu germà, també imputat en el cas Mercuri, Francisco Bustos.

Manuel Bustos ha de comparèixer aquest dimecres davant la jutgessa que instrueix el cas Mercuri als jutjats de Sabadell en la primera sessió de declaracions dels 40 alcaldes de l'FMC pel cobrament de suposades dietes falses en l'FMC.

Més continguts de