Política 16/09/2017

La Policia Local de Sabadell 'recomana' a uns geganters que retirin una papereta de l'1-O durant una cercavila

L'agent ho ha demanat als responsables de la colla per evitar aixecar acta policial davant "la poca precisió de les ordres de la fiscalia"

Albert Solé
1 min
Els gegants del barri de Gràcia de Sabadell amb la butlleta del 'sí' a la mà

BarcelonaLa colla gegantera del barri de Gràcia de Sabadell s'ha trobat aquest matí amb una sorpresa: un dels agents de la Policia Municipal de la ciutat que els acompanyava per tallar els carrers els ha 'recomanat' que retiressin una papereta pel 'sí' al referèndum. Segons ha explicat la colla a l'ARA, l'agent els ha explicat que tenen ordres del jutge de fer-ho, però que si volien evitar haver d'aixecar acta, la retiressin voluntàriament, per estalviar-se rebombori mediàtic, que al final no han pogut esquivar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La colla de Gràcia ha participat aquest matí en la cercavila de la festa major del barri de Can Llong de la cocapital vallesana. A un dels gegants li han posat a la mà una butlleta pel 'sí', i ha sigut llavors quan l'agent de la Policia Municipal s'ha dirigit a ells. La colla ha explicat els fets en un 'post' al seu Facebook.

La Policia Municipal ha respost a la polèmica amb una sèrie de sis tuits en què han explicat la seva versió dels fets.

La colla de geganters de Gràcia, preguntats per si en la pròxima actuació tornaran a portar la butlleta del referèndum, han explicat que no s'ho han plantejat perquè ja no tenen més actuacions previstes fins a l'1 d'octubre, precisament.

stats