Publicitat
Publicitat

Sáenz de Santamaría, sobre el tercer grau per a Uribetxeberria: "Presons sempre la intenta encertar"

La vicepresidenta del govern espanyol ha dit que Institucions Penitenciàries té les seves regles i que "són les que són"

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha recordat que, en relació amb el tercer grau concedit al membre d'ETA Iosu Uribetxeberria, Institucions Penitenciàries té els seus procediments i regles i "sempre la intenta encertar".

Sáenz de Santamaría ha fet aquestes manifestacions en una conversa informal amb periodistes després de visitar les instal·lacions del 'Butlletí Oficial de l'Estat' (BOE).

La vicepresidenta no ha volgut pronunciar-se sobre les crítiques que en alguns sectors del PP ha suscitat la decisió de Presons d'atorgar el tercer grau a l'etarra, condemnat pel segrest del funcionari de presons José Antonio Ortega Lara, que té un càncer de pulmó.

D'aquesta manera, Sáenz de Santamaría s'ha limitat a dir que Institucions Penitenciàries té els seus procediments, amb els quals "sempre la intenta encertar". La vicepresidenta ha sentenciat que Presons té les seves regles i que "són les que són".

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT