Publicitat
Publicitat

Sáenz de Santamaría crida a la responsabilitat davant del creixement de l'independentisme

La vicepresidenta del govern espanyol reclama "a tots" que escullin bé les prioritats i tinguin en compte que ara és moment de l'"estabilitat"

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha cridat aquest divendres a la "responsabilitat" davant del creixement de l'independentisme que revela l'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), tot subratllant que la prioritat ara ha de ser la crisi.

En roda de premsa després de la reunió del Consell de Ministres, ha apuntat que la gran preocupació de tots els espanyols, "amb independència del lloc d'on procedeixin", és la crisi. "Jo li demanaria a tothom molta responsabilitat a l'hora d'escollir prioritats i tenir present que aquest és un moment per a l'estabilitat, per treballar junts, per arribar a acords i trobar mesures per sortir de la crisi".

Sáenz de Santamaría ha volgut treure importància al CEO, que apunta que un 51% dels catalans votaria a favor d'un referèndum independentista. "Són enquestes i se les dóna el valor que tenen", ha apuntat.

RE

Més continguts de