Política 13/03/2015

Sáenz de Santamaría creu que el CEO demostra que els catalans "valoren cada vegada més l'estabilitat"

Destaca la tasca del govern espanyol per pagar els serveis públics a Catalunya

Acn
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, creu que els resultats de l'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) que s'ha fet públic aquest divendres constata que els ciutadans "valoren cada vegada més l'estabilitat i el compliment de les normes". Segons Sáenz de Santamaría, els ciutadans "valoren positivament" la tasca del govern espanyol per a la recuperació econòmica i perquè "es puguin pagar els serveis públics amb un gran esforç", així com que cal "complir la llei". "L'estabilitat és un valor, i més en temps de crisi", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha fet aquestes manifestacions a la roda de premsa posterior al consell de ministres després que el CEO hagi apuntat que una majoria dels catalans, un 48% contra un 44,1%, estan en contra de la independència, i que CiU i ERC ja no revalidarien la majoria absoluta. La vicepresidenta ha assegurat que per al seu govern "l'important és la tendència" i que el que s'ha posat d manifest "al llarg d'aquest temps" és que els ciutadans "valoren cada vegada més l'estabilitat i el compliment de les normes".

En aquest sentit, ha destacat que al llarg d'aquesta legislatura el govern espanyol ha "treballat per Catalunya, perquè som també govern a Catalunya", i ha "procurat amb tota la seva acció de govern que allà també es recuperi el benestar i que es pugui pagar els serveis públics amb un gran esforç", i sempre des de la premissa que "cal complir la llei". "Crec que això es valora positivament pel conjunt de la ciutadania, perquè per això estem tots els governs: per respectar la llei. Si no els agrada es pot canviar, però pels procediments legalment establerts", ha sentenciat.

stats