Política
Política 27/09/2011

Salvador Milà, exconseller de Medi Ambient i Habitatge: “Fa un any hi havia 1.254 pisos buits, no 3.264”

El diputat d'ICV al Parlament de Catalunya nega les acusacions de CiU i considera que "els desnonaments i la no-concessió d'hipoteques” han incrementat el parc de pisos públics de lloguer

Ara
1 min

BarcelonaSalvador Milà, exconseller de Medi Ambient i Habitatge del Govern entre el 2003 i el 2006, assegura que “fa un any hi havia 1.254 pisos buits”, i “no els 3.264 que hi ha ara” i considera "els desnonaments i la no-concessió d'hipoteques” com a principals motius d'aquest increment del parc de pisos públics de lloguer. Així ho ha expressat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, en què l'actual diputat d'ICV al Parlament ha subratllat que la situació ha empitjorat “perquè el Govern ha suprimit les ajudes per al lloguer de pisos" i ha emplaçat l'actual executiva a explicar quines són les causes concretes que han conduït a un increment de 2.000 pisos buits en el darrer any.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons les dades de l'actual govern de CiU, actualment hi ha 3.264 pisos públics de lloguer buits. La conselleria de Territori i Sostenibilitat assegura que ja hi eren durant l'anterior mandat.

stats