Política 15/08/2015

Salvador Cardús, Clara Ponsatí i Elisenda Paluzie: els tres nous candidats de Junts pel Sí

La candidatura suma tres noms reconeguts més per defensar la independència el 27-S

Ara
1 min
Salvador Cardús

BarcelonaTres noms més que se sumen a la candidatura independentista de Junts pel Sí: l’escriptor i sociòleg Salvador Cardús, l’economista Clara Ponsatí i la docent Elisenda Paluzie. En els darrers dies, el degoteig d'incorporacions a la llista de CDC i ERC amb la societat civil van dibuixant la transversalitat de la candidatura pel 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Salvador Cardús és sociòleg, escriptor, periodista i doctor en Ciències Econòmiques i professor Titular de Sociologia. Des del març de 2013 és membre del Consell Assessor de la Transició Nacional.

Clara Ponsatí, llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctorada per la Universitat de Minnesota, és professora de l’Institut d’Anàlisi Econòmica al C.S.I.C, centre del qual va ser-ne la directora del 2006 al 2012. També és membre del consell acadèmic de la Barcelona Graduate School of Economics i ha estat professora visitant a universitats estrangeres de Toronto, San Diego i a la Georgetown University.

Elisenda Paluzie, per la seva banda, és doctora en Economia per la Universitat de Barcelona i professora Titular de Teoria Econòmica a la mateixa facultat. Actualment, és la directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS).

stats