NOU CICLE
Política 05/12/2012

Esteve confirma que CiU "està en període de reflexió" sobre el pacte amb el PP a la Diputació

El president de la Diputació de Barcelona no descarta un pacte a tres amb el PSC i ERC a l'ens supramunicipal

Ara
1 min
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve

BarcelonaEl president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha confirmat aquesta tarda en una entrevista a Catalunya Informació que CiU ha obert un "període de reflexió" per determinar si manté o no el pacte amb el PP a l'ens supramunicipal. La federació, després de la dura campanya electoral dels populars i de la nova llei Wert que relega el català a les aules, ha iniciat un temps de reflexió per valorar si segueix governant en algunes institucions –com la Diputació de Barcelona o la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals– amb el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al matí, Esteve ha considerat que el pacte amb els populars es mantenia "intacte", però fonts de l'ens supramunicipal han assegurat a l'ARA que no es descarten moviments les pròximes setmanes.

En aquest sentit, el president de la Diputació no ha descartat que es teixeixi un pacte a tres amb PSC i ERC, tenint en compte que els republicans –amb qui CiU ha iniciat converses formals per donar "estabilitat" al proper Govern– i CiU no sumen per manar en solitari.

stats