POLÍTICA
Política 26/04/2011

Milà creu que Saura es va equivocar en "no fer fora" Delort del departament d'Interior

El diputat d'ICV-EUiA assegura que "tots els sindicats saluden la presència de càmeres perquè han acabat amb la mala imatge de la policia"

Acn
1 min

BarcelonaEl parlamentari d'ICV-EUiA Salvador Milà ha assegurat aquest dimarts que l'exconseller d'Interior i president d'ICV, Joan Saura, es va equivocar en el seu pas per la conselleria en "no fer fora" Joan Delort del seu càrrec de secretari de Seguretat. En una entrevista a la COM, Milà ha respost a Delort, que en una entrevista a El Punt i l'Avui va dir que el cas de les càmeres de seguretat a la comissaria de Les Corts va ser "el primer dels grans errors que es podien haver evitat" i va assenyalar que "hi ha qui va voler presentar el servei públic de la policia del país com una mena de caverna de malfactors i torturadors".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Milà ha instat Delort que concreti "en què discrepa" i "si està parlant d'un període en què ell era el màxim responsable de Seguretat". El diputat ecosocialista ha defensat que "mai els Mossos han tingut tants mitjans, mai s'han desplegat tant de pressa i en aquests moments tots els sindicats saluden la presència de càmeres perquè han acabat amb la mala imatge de la policia". "Tot no es va fer bé en aquest període i Saura es va equivocar en no fer fora aquest senyor", ha remarcat.

stats