Política 01/11/2012

Sánchez-Camacho: "CiU està cada vegada més allunyada de l'ètica i la legalitat"

La líder del PPC carrega contra la federació nacionalista per no reconèixer "l'error" de la campanya institucional i els adverteix que "no tot val" per "intentar aconseguir la majoria absoluta"

Efe
2 min
Mariano Rajoy, entre Javier Arenas i Alicia Sánchez Camacho a Barcelona

BarcelonaLa presidenta del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous que "CiU està cada vegada més allunyada de l'ètica i la legalitat" després de no reconèixer el seu "error" per la campanya institucional de la Generalitat sobre el 25-N i que la Junta Electoral ha ordenat retirar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Sánchez-Camacho ha assegurat que la federació nacionalista "ha de tenir clar que no tot val per intentar aconseguir la majoria absoluta".

En aquest sentit, la líder del PPC ha afirmat que la campanya institucional ha estat "un exemple de partidisme, d'oportunisme i una mostra que CiU és capaç d'utilitzar tots els recursos del Govern per fer campanya electoral".

Sánchez-Camacho ha dit que "Artur Mas haurà d'explicar per què s'han gastat uns molt necessaris 271.000 euros en una campanya partidista, que traslladava una imatge independentista de Catalunya, i a sobre diu que se sent sorprès per la resolució de la Junta Electoral".

La presidenta del PPC ha fet aquestes declaracions en una visita al barri de Bellvitge d'Hospitalet de Llobregat, on a més ha subratllat: "vull traslladar als votants de l'àrea metropolitana, especialment a aquells que anteriorment han confiat en el PSC, que en aquestes eleccions ens juguem el futur d'una Catalunya plural dins d'Espanya".

"Per damunt de diferències ideològiques, el 25 de novembre ens juguem molt. És necessari un partit fort que freni el separatisme i, ja que el PSC està més feble que mai i té complexos a defensar a Espanya, el PPC és l'única alternativa per defensar una Catalunya plural, construïda entre milions de persones, moltes d'elles vingudes de tot d'Espanya", ha conclòs. L'acte ha finalitzat amb crits de "viva Franco" per part d'alguns veïns.

stats