Política 12/11/2012

Sánchez-Camacho acusa CiU de "jugar brut" per les paraules d'Oriol Pujol sobre el príncep Felip

La candidata del PP fa campanya a Badalona i resta importància a les declaracions de García-Margallo, que ha qualificat de "cop d'estat en termes jurídics" una eventual consulta d'autodeterminació

Acn
1 min
Alícia Sánchez-Camacho fent campanya a Badalona amb Xavier García Albiol / ACN

BadalonaLa candidata del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha acusat CiU de "jugar brut" i creuar "línies vermelles" quan, segons ella, "utilitza" institucions com la corona espanyola. Ha respost així, aquest dilluns des de Badalona, a les declaracions del dirigent convergent Oriol Pujol en què afirmava que, pel que fa a les relacions amb l'Estat, "el problema fort" és que al davant tenen el rei Joan Carles I i no el príncep Felip.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Sánchez-Camacho ha reiterat que una consulta que es fes al marge de la Constitució i de manera il·legal aniria en contra de les regles del joc democràtic i suposaria un trencament de la convivència.

Preguntada per les declaracions del ministre d'Afers Exteriors espanyol en les què ha afirmat que el referèndum a Catalunya seria "un cop d'estat en termes jurídics", Camacho ha dit que "aquí s'està més per les paraules que pels continguts". "A qui s'ha de demanar explicacions és a aquells que proposen saltar-se la llei", ha afegit.

stats