Política 19/04/2014

ICV-EUiA avisa Sánchez-Camacho que si no compareix de seguida pel cas Mètode 3 serà reprovada

Els ecosocialistes s'emparen en l'article 59.5 de l'Estatut, que l'obliga com a diputada i senadora, de manera que consideren que si no compareix haurà de dimitir

Europa Press
1 min

BarcelonaEl diputat d'ICV-EUiA al Parlament, Jaume Bosch, ha advertit aquest dissabte la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que "se li acaba el temps per comparèixer al Parlament si vol evitar ser reprovada" per la cambra catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat aquest dissabte, Bosch ha explicat que Camacho "encara és a temps" de comparèixer per aclarir la seva implicació en el cas d'espionatge polític, tal com el partit li havia demanat i ella havia rebutjat.

Pels ecosocialistes, la negativa de Camacho incompleix l'article 59.5 de l'Estatut, que l'obliga com a diputada i senadora, de manera que li han dit que dimiteixi perquè entenen que "no pot representar el Parlament qui no atén els seus requeriments".

Majoria assegurada

ICV-EUiA ha subratllat que la proposta de resolució presentada per la coalició per reprovar Camacho es votarà previsiblement el 4 de juny, i ha avançat els vots favorables de CiU i ERC.

Per això, ha instat la líder popular a comparèixer abans d'aquesta data, i ha afegit que "és curiós que qui es passa el dia exigint el compliment de la llei es negui a complir el que estableix l'Estatut".

stats