L'ECONOMIA DE LA GENERALITAT
Política 31/01/2011

Sánchez-Camacho, a Mas: "Centri's en l'economia de tots els catalans, no només en la de la Generalitat"

La líder del PP català dubta de les receptes de Mas-Colell per vendre patrimoni perquè hi ha actius que "no són de la Generalitat"

Oriol March
1 min
La presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, en una compareixença de premsa.

BarcelonaLa prioritat és l'economia de tots els catalans i de les empreses, i no pas les finances de la Generalitat. Aquest és el missatge que va llançar ahir la líder del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, al president del país, Artur Mas, que divendres va presentar un pla que representarà una reducció del 10% del pressupost de la Generalitat. Sánchez-Camacho va assegurar que el Govern ha de posar al primer lloc de l'escalafó de problemes per solucionar la reducció de l'atur i la recuperació de les empreses catalanes. En aquest sentit, la líder del PP català ha avançat que, les properes setmanes, presentarà al Parlament un pla de xoc per impulsar l'economia i crear llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho també s'ha preguntat, com acostuma a fer, si Artur Mas està més preocupat per la "independència de Catalunya" o bé per "solucionar els problemes dels catalans". És per això que, coincidint amb la visita que farà el president avui al rei d'Espanya, li ha demanat a Mas que, si realment vol la independència del país, que ho expliqui al màxim representant institucional de l'Estat. "El PP creu que li ha de parlar de com pensa aixecar l'economia catalana", ha puntualitzat la líder del PP català.

Pel que fa a la venda de patrimoni que ha anunciat avui el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, Sánchez-Camacho ha mostrat la seva incredulitat davant el fet que algun dels actius dels quals el conseller es vol desprendre, com per exemple hospitals de la Seguretat Social, no pertanyen a la Generalitat, sinó a l'Estat. "Això comportaria una agenda de traspassos i, per tant, encara no es pot concretar", ha conclòs la líder del PP català.

stats