Política 27/04/2015

Camacho ataca Rivera i el seu "partit-persona" sense "programa ni principis"

La presidenta del PP a Catalunya justifica les llistes fantasma i les atribueix a les dificultats per trobar candidats, degut a la pressió que el seu partit ha patit després del 9-N

Pau Cortés
1 min
Els partits d'Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho han avortat l'aprovació dels pressupostos per a l'any que ve.

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha carregat aquest dilluns contra Ciutadans (C's), al qual ha acusat de ser un "partit-persona i partit imatge", una formació "sense programa ni principis". Camacho s'ha referit també al partit d'Albert Rivera quan ha parlat de "partits de moda" i els que "que van sempre a platós i surten a revistes del cor".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha atacat la proposta del partit del Rivera de voler apujar el preu del pa i la llet i en canvi abaixar els dels productes de luxe. També els ha retret que només puguin presentar 90 candidatures a Catalunya, on ja porten 9 anys amb representació parlamentària.

La líder del PP català també ha comentat les llistes fantasma del seu partit, integrades per persones que van a les llistes per un ajuntament tot i ser-ne completament alienes. Camacho ha posat de relleu la pressió a què es troba sotmès el PP en diversos municipis arran de la seva postura antisobiranista, la qual cosa dificulta la confecció de llistes. Ha posat com a exemple el cas de Jesús Quiroga, alcalde d'Almatret (Segrià), que va posar traves a la celebració del procés participatiu del 9-N. Quiroga ha renunciat a repetir com a candidat al municipi tot i tenir majoria absoluta. Camacho ha afegit que el fet que vagin a les llistes persones alienes al municipi només demostra que hi ha "persones compromeses amb el seu territori".

stats