POLÍTICA
Política 20/01/2014

Sánchez-Camacho es nega per segon cop a comparèixer al Parlament pel cas Método 3

Després que l'hagin citat per al dia 29 a la comissió d'afers institucionals, ha avisat que només compareixerà si es constitueix una comissió d'investigació on també compareguin els implicats de CiU

M. Colomer
1 min

Barcelona"Compareixerem si hi ha una comissió d'investigació, si no, no compareixerem". Així de clara ha estat la líder del PP a Catalunya, que ha avisat que no pensa respondre a la demanda del Parlament perquè comparegui el 29 a la comissió d'afers institucionals per donar explicacions sobre el cas Método 3 d'espionatge polític. Considera que el Parlament no ha de fiscalitzar l'oposició, sinó el Govern. Això sí, assegura que si es convoca una comissió d'investigació on hi compareguin "tots" els implicats, també els càrrecs de CiU i PSC esquitxats pel cas, llavors no tindrà inconvenient a comparèixer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després de l'executiva dels populars a Catalunya, Camacho ha lamentat que "sembla que al Govern no li interessa el cas d'espionatge, només li interessa el que afecta la líder del PP". A més, ha acusat CiU d'estar "utilitzant la cambra catalana per actuar contra oposició. I l'oposició no és qui ha de comparèixer".

Segona incompareixença

Aquest serà el segon cop que la líder del PP a Catalunya es negarà a comparèixer en comissió al Parlament pel cas Método 3. El primer cop va refusar-ho sota l'argument que el cas havia estat arxivat.

La presidenta del Parlament ha de comunicar en les pròximes hores la reclamació de compareixença tant a Sánchez-Camacho com a l'exdirigent del PSC José Zaragoza, esquitxat també per l'afer de l'espionatge polític a Catalunya.

stats