Publicitat
Publicitat

CONSTITUCIÓ DELS AJUNTAMENTS

Sánchez-Camacho: "S'equivoca qui diu que no complirem el nostre programa a Badalona"

La presidenta del PP català ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, per demanar-li que es garanteixin les polítiques de seguretat adequades per la ciutat

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat abans de la constitució de l'ajuntament de Badalona que "s'equivoca qui diu que no complirem el nostre programa a la ciutat" i ha posat tres prioritats: "Abaixar impostos, bones polítiques de seguretat i bones polítiques de seguretat". Pel que fa a les ajudes socials, de les quals el futur alcalde badaloní, Xavier García Albiol, n'ha denunciat frau en referència a què els immigrants il·legals hi tenen accés en perjudici, segons ell, dels habitants de la ciutat, la presidenta del PP català ha considerat que aquestes ajudes cal "repartir-les amb les màximes garanties i amb mesures de control".

Sánchez-Samacho ha avançat que ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, per tal de garantir les polítiques de seguretat adequades per a a la ciutat.

També ha indicat que Badalona suposa el millor exemple de la crescuda del PP arreu de Catalunya a les eleccions municipals i que ella mateixa, en persona, estarà molt a sobre d'aquesta ciutat i de Castelldefels, les dues alcaldies amb més pes demogràfic que avui passaran a mans populars. "No penso fallar als catalans", ha conclòs.

A la presa de possessió de Xavier García Albiol, a més de la presidenta del PP català, hi ha acudit el vicepresident del Congrés espanyol Jorge Fernández Díaz. Una mostra més de la importància de l'alcaldia per als populars.

RE

Més continguts de