Política 24/01/2011

Sánchez-Camacho avala les crítiques d'Arenas al model d'immersió lingüística

1 min

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha avalat avui les crítiques del president del seu partit a Andalusia, Javier Arenas, a la immersió lingüística que caracteritza el model educatiu català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arenas va assegurar ahir, durant la convenció del PP a Sevilla, que el seu partit seria "bel·ligerant si a un nen andalús se l'intenta educar en una llengua diferent de la seva", en referència al sistema educatiu català.

En una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Efe, la líder del PP català ha opinat que l'actual model d'immersió lingüística "exclou o no permet que el castellà i l'anglès" estiguin en igualtat de condicions que el català en l'educació dels nens.

Sánchez-Camacho ha recordat que els populars catalans "sempre han defensat el mateix" que va reivindicar ahir Arenas, "un bilingüisme" que tingui clar que "hi ha una llengua comuna" per a tot Espanya.

La presidenta del PPC ha subratllat que pretén "impulsar" el català, però ha criticat que els pares "no tinguin llibertat" per elegir en quina llengua escolaritzen els seus fills.

stats