SENSE SENYAL A VALÈNCIA
Política 21/02/2011

Sánchez-Camacho defensa que TV3 es vegi al País Valencià de manera legal

La presidenta del PP català creu que cal atorgar més llicències televisives al govern valencià per acabar amb la situació "il·legal" que hi havia fins ara

Oriol March
1 min
La presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, en una roda de premsa.

BarcelonaDesprés que divendres el portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, qualifiqués de "pirates" les emissions de TV3 al País Valencià –que es van aturar definitivament dijous passat–, la presidenta dels populars catalans va matisar ahir que el seu partit aposta perquè la cadena catalana es vegi "de forma legal" en territori valencià. També va afirmar que caldria que es veiés Canal 9 a Catalunya, en un acte de reciprocitat entre els dos governs. Al mateix temps, però, va reclamar un segon múltiplex per al País Valencià, llargament reclamat per l'executiu de Francisco Camps però que el ministeri d'Indústria, de moment, no li facilita.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la valoració del Govern de la Generalitat, Sánchez-Camacho ha assegurat que és un executiu "passiu" i que només parla de retallades. La presidenta del PP s'ha mostrat descontenta perquè Mas "no ha fet cas" de les sis proposicions de llei en matèria econòmica que han presentat els populars. En aquest sentit, la líder del PP català ha demanat que es presenti ja un projecte de pressupostos, perquè encara estan en vigència els elaborats pel tripartit l'any 2009.

En referència a si Artur Mas ha d'anar a votar a la consulta independentista de Barcelona del proper deu d'abril, Sánchez-Camacho ha assegurat que, si finalment ho fa –ahir Mas va assegurar que el més "probable" és que ho faci–, serà un "error" perquè es convertirà en el "president només dels nacionalistes".

stats