Política 10/05/2015

Sánchez-Camacho condemna l'agressió al candidat de CiU però retreu a Mas que ell no ho faci amb les del PP

"Quan hi ha agressions a membres del PPC no escolto les paraules d'Artur Mas i tots els partits i tots els demòcrates som iguals", s'ha queixat

Acn
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en roda de premsa / ACN

GironaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha condemnat l'agressió a un membre de la llista de CiU a Barcelona, però ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, que ell no ho faci amb les que pateixen els populars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Quan hi ha agressions al PPC no escolto les paraules de Mas, i tots els partits i tots els demòcrates som iguals", ha apuntat des de Girona amb la candidata del partit, Concepció Veray. Sánchez-Camacho ha reclamat que hi hagi "la mateixa igualtat" en la condemna d'aquest tipus de fets, i no només quan les pateixen partits que no són el PPC. "Em qüestioni a vegades si les agressions són diferents quan es produeixen a militants d'un partit que al d'un altre", ha ironitzat.

A més, Camacho, ha titllat de "fracàs" la visita de Pablo Iglesias a Catalunya de dissabte perquè "només ha vingut a fer demagògia" en lloc de fer propostes. "L'únic que ha fet és parlar de Rato i de Pujol i no ha portat cap mena de programa i no ha portat res de positiu a Catalunya". Al seu parer, Podem "ja està de davallada" i Iglesias "està començant a ser un clar exemple de la casta, com el mateix Monedero ha explicat a tots els espanyols".

stats