Sánchez-Camacho condemna l'agressió al candidat de CiU però retreu a Mas que ell no ho faci amb les del PP

"Quan hi ha agressions a membres del PPC no escolto les paraules d'Artur Mas i tots els partits i tots els demòcrates som iguals", s'ha queixat

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha condemnat l' agressió a un membre de la llista de CiU a Barcelona, però ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, que ell no ho faci amb les que pateixen els populars.

"Quan hi ha agressions al PPC no escolto les paraules de Mas, i tots els partits i tots els demòcrates som iguals", ha apuntat des de Girona amb la candidata del partit, Concepció Veray. Sánchez-Camacho ha reclamat que hi hagi "la mateixa igualtat" en la condemna d'aquest tipus de fets, i no només quan les pateixen partits que no són el PPC. "Em qüestioni a vegades si les agressions són diferents quan es produeixen a militants d'un partit que al d'un altre", ha ironitzat.

A més, Camacho, ha titllat de "fracàs" la visita de Pablo Iglesias a Catalunya de dissabte perquè "només ha vingut a fer demagògia" en lloc de fer propostes. "L'únic que ha fet és parlar de Rato i de Pujol i no ha portat cap mena de programa i no ha portat res de positiu a Catalunya". Al seu parer, Podem "ja està de davallada" i Iglesias "està començant a ser un clar exemple de la casta, com el mateix Monedero ha explicat a tots els espanyols".

Més continguts de