Política 30/04/2014

Sánchez-Camacho, premiada per la seva “tasca incansable contra la ruptura”

La líder del PP a Catalunya és la primera autoritat catalana que rep aquest guardó

Europa Press
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha rebut aquest dimecres al matí la medalla commemorativa de les Quatre Sinagogues Centrals de la Comunitat Sefardita de Jerusalem a mans del seu president, Abraham Haim, per la seva "tasca incansable contra la ruptura i el separatisme" i a favor de la unitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'entrega del premi, que s'ha dut a terme a la seu del PP català, també hi ha estat present la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna. En roda de premsa, Haim ha explicat que Sánchez-Camacho és la primera autoritat catalana que rep aquest premi, després que ja l'obtingués el rei fa un mes i mig, i també el ministre de Justícia Alberto Ruiz-Gallardón, el president del Senat Pío García-Escudero i el president del Congrés Jesús Posada. La líder del PP català ha agraït el guardó, i l'ha compartit amb tots els membres del seu partit perquè assegura que es tracta d'un reconeixement per al conjunt del PP de Catalunya, que treballa per la "unitat i la convivència".

Camacho ha assegurat que el premi li retorna l'afany de seguir treballant i lluitarà fins al final per evitar la independència de Catalunya. Ha reivindicat els valors sefardites de diàleg i responsabilitat personal, i ha assegurat que encara queda temps perquè CiU "s'ho repensi i abandoni el procés cap a la ruptura".

stats