POLÍTICA
Política 13/01/2011

Sánchez-Camacho vol que Mas sigui com Tarradellas

Recomana el president recuperar la seva "obertura de mires", així com dedicar-se a "enfortir" en comptes d'enfrontar Catalunya a l'Estat

Natalia Araguás
1 min
Sánchez-Camacho, al monestir de Poblet

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha reclamat el president Artur Mas recuperar "l'esperit del president Tarradellas". Li ha recomanat prendre nota de la seva "obertura de mires", així com seguir el seu exemple en "enfortir" en comptes "d'enfrontar" les relacions de Catalunya amb la resta de l'Estat, informa ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquesta línia, Sánchez-Camacho ha exigit Mas que "deixi de parlar de transicions, ruptures i del dret a decidir", que l'acció de Govern vagi més enllà de "fer nomenaments" i "reduir l'administració" i que se centri en accions concretes per fer front a la crisi. L'evocació de l'expresident català s'ha fet aprofitant que la primera reunió del grup parlamentari del PPC del 2011 ha tingut lloc al monestir de Poblet (Conca de Barberà), on es troba l'arxiu històric Josep Tarradellas.

Sánchez-Camacho també ha anunciat l'aprovació d'una nova llei d'estabilitat pressupostària -amb el rang de proposició de llei- per controlar i limitar el grau de dèficit i d'endeutament del Govern. Una altra proposta del PPC és un pla estratègic per ajudar el petit empresari. Al seu judici, els populars són capaços de fer "oposició constructiva", a diferència del PSC, "per la situació de desorientació absoluta i l'acumulació de qüestions internes que pateix".

stats