Política 18/06/2015

Sánchez-Camacho vaticina que Podem entrarà "per la porta gran" a la Generalitat

La líder popular alerta que la fractura de CiU propiciarà la victòria de Podem el 27-S

Ara
1 min
La presidenta del PPC, aquest dijous a Madrid / EFE

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha alertat aquest dijous que el "divorci anunciat" de CiU i el fet que Convergència Democràtica i Unió Democràtica concorrin per separat a les eleccions del setembre pot propiciar que Podem entri "per la porta gran" a la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions abans d'entrar al comitè executiu del PP, a Madrid, la líder espanyolista ha acusat el president Mas de "fracturar i dividir no només la societat catalana, sinó també la seva pròpia federació, després de tres dècades d'unió política". Sánchez-Camacho ha contraposat els canvis mínims introduïts per Rajoy al seu partit de cara a la pròxima campanya electoral a Espanya –uns canvis als quals Camacho s'ha referit com a "propostes constructives per recuperar la il·lusió i la confiança" dels votants del partit"– amb la situació que, diu, es viu "a Catalunya i a CiU".

Segons la líder unionista, és necessari transmetre als ciutadans que estan "en bones mans perquè l'economia segueixi millorant i per generar una bona convivència entre els espanyols, davant la mala política dels projectes de Manuela Carmena, a Madrid, o Ada Colau, a Barcelona".

stats