Política 04/02/2017

Sánchez es compara amb el Felipe González del 79: "Com aleshores cal que ens adeqüem a la realitat d'Espanya"

El candidat a les primàries del PSOE continua la seva gira amb un acte a Saragossa

Dani Sánchez Ugart
1 min
Pedro Sánchez, a Saragossa / EFE

MadridEl candidat a les primàries del PSOE Pedro Sánchez ha reivindicat aquest dissabte el llegat de Felipe González, que dona suport a la seva rival virtual en la cursa per la secretaria general socialista, Susana Díaz, perquè, ha dit, el partit ha de tornar a "adequar-se a la realitat d'Espanya, com va fer l'expresident espanyol el 1979. "Amb allò en tres anys vam guanyar les eleccions", ha recordat Sánchez en un acte a Saragossa, on ha estat acompanyat per la diputada Susana Sumelzo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ex secretari general socialista ha tornat a reivindicar-se com el candidat de la militància i ha recordat que són les bases del partit les que tenen "la clau" que podrà portar el partit a la unitat.

Davant les acusacions de l'altre rival, Patxi López, a ell i Díaz d'estar dividint el socialisme, Sánchez s'ha compromès a exigir-se "lleialtat" si perd les primàries, però ha reclamat que els altres tinguin la mateixa actitud si ell acaba guanyant la cursa.

Sánchez ha continuat capitalitzant el 'no és no' a Mariano Rajoy, perquè segons ell és un "gran 'sí'" a la regeneració d'Espanya. El candidat ha acusat la gestora d'haver situat el PSOE "en terra de ningú" i ha alertat que "si el PSOE s'enfonsa l'esquerra no tornarà a governar aquest país".

Sánchez també s'ha referit a les "tensions sobiranistes" a Catalunya i ha qualificat d'"error" que la gestora "debiliti els llaços amb el PSC".

stats