Sánchez, a Rajoy: "Vostè ho ha retallat tot menys la corrupció"

Cara a cara entre els candidats del PP i el PSOE organitzat per l'Acadèmia de Televisió

Mariano Rajoy i Pedro Sánchez es veuen aquesta nit les cares en l'únic debat aquesta campanya amb el candidat del PP i amb la mairada posada en l'absència d' Albert Rivera i Pablo Iglesias. El cara a cara l'organitza l' Acadèmia de Televisió, i el modera, com cada quatre anys,  Manuel Campo Vidal, que ha assegurat que es tracta de l'únic debat d'aquesta campanya, obviant l'organitzat per Atresmedia.

Les normes: es pot parlar " sense límits ni pactes previs", malgrat Campo Vidal ja ha esmenat només començar Pedro Sánchez per recriminar a Rajoy que no hagi participat en cap altre debat enlloc de transmetre en el minut inicial la seva "idea d'Espanya". "No és un combat dialèctic sinó una selecció de personal, els ciutadans contracten com si fos una entrevista de feina. Ens juguem aquestes eleccions el futur d'Espanya", ha assenyalat el moderador.

Els dos candidats busquen en aquest debat erigir-se en les úniques opcions possibles de votar el 20-D enfront Podem i C's. Repassem les frases més destacades de cada candidat.

Mariano Rajoy

1- "El meu objectiu per a la pròxima legislatura és la creació de llocs de treball"

2- "A mi m'agrada la reforma laboral"

3- "A Espanya cadascú pot estudiar el que vol i li agrada. Jo no he trencat cap pacte educatiu

Pedro Sánchez

1- "Vostè ho ha retallat tot menys la corrupció"

2- "Vostè, senyor Rajoy, va posar en marxa l'operació 'salvar al soldado Rato'"

3- "Va haver-hi un rescat del sector financer firmat pel govern"