Política 23/11/2014

Sánchez defensa que el millor servei a la societat és canviar la Constitució

El líder del PSOE dubta que Podem sigui capaç de complir el que promet, començant per la renda bàsica: "D'on treuran els diners?", es pregunta a 'El País'

Europa Press
1 min
Pedro Sánchez és un dels candidats a liderar el PSOE / ACN

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, afirma que el millor servei que es pot fer a la societat és canviar la Constitució, "no petrificar-la". "Volem renovar-la no destruir-la", ha dit en referència a la postura que defensen els socialistes, que no és ni la d'acceptar posicions immobilistes ni les de ruptura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista al diari 'El País', el líder socialista assenyala que els ciutadans demanden dels partits solucions per als grans problemes que afecten la societat i "cal apreciar ara què ofereix cada un". "Nosaltres estem pels canvis radicals però no per la ruptura, ha dit Sánchez.

Catalunya i el model territorial que ha defensa el secretari general dels socialistes és la proposta d'estat federal i ha acusat Rajoy de demostrar, amb la seva absència de Catalunya, "l'absència d'un projecte de país".

Sobre Podem, Sánchez ha assegurat que ja han renegat en el seu programa "en aspectes molt substancials" i es pregunta si seran capaços de mantenir les seves propostes.

Segons el socialista, Podem no serà capaç de mantenir la promesa d'una renda bàsica: "D'on es traurà els diners?", s'ha preguntat. Ha dit, en canvi, que els socialistes proposen "l'extensió de la renda d'inserció social que garanteix la justícia social i el sosteniment dels comptes públics".

stats