FINANÇAMENT
Política 05/03/2013

El PP concreta que el finançament singular que defensen no ha de ser específic per a Catalunya

Sant Rodríguez concreta que els populars catalans qreclamen que el model general tingui "elements de singularitat" que "poden ser en funció de determinats paràmetres"

Roger Tugas
1 min
El portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez / ACN

BarcelonaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha especificat aquest dimarts a la tarda que el model de finançament singular per a Catalunya no ha de ser específic, sinó amb alguns paràmetres que puguin beneficiar les finances de la Generalitato d'altres comunitats autònomes . El diputat popular s'ha referit així a les paraules del president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que el mateix dimarts al matí, després de reunir-se amb la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, havia rebutjat donar suport a un model específic per a la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Rodríguez ha apuntat que el PP ha defensat "sempre que el model de finançament de Catalunya és possible dins de la Lofca, però amb elements de singularitat", que "poden ser en funció de determinats paràmetres i no necessàriament específics per Catalunya". "Pot ser que indicadors per algunes comunitats facin tenir uns elements per compensar algunes coses", ha conclòs. "Ignacio González hi ha coincidit, i segurament no hi tindria cap inconvenient", ha afirmat igualment.

stats