Política 03/06/2016

Santamaría respon a Aznar que el PP seguirà alertant del risc d'un govern amb Podem

La vicepresidenta del govern espanyol defensa que és "molt rellevant" que els partits s'expliquin

Ara
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría

BarcelonaComença a ser una tradició que els dirigents del PP hagin de sortir al pas de les declaracions de l'expresident del govern espanyol José María Aznar. Aquest divendres ha estat la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, qui en la roda de premsa posterior al consell de ministres ha tret ferro a les paraules d'Aznar, que ahir va criticar l'estratègia del PP de polaritzar la campanya entre ells i Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'argument de la dirigent popular per rebatre Aznar és que cal explicar els "riscos" que implicaria que Podem arribés al govern espanyol i que canviessin les polítiques econòmiques. "Crec que a cadascun dels partits li correspon explicar què farà", ha continuat Santamaría, que ha defensat també que en campanya cal remarcar les diferències amb la resta de partits.

Segons la portaveu del govern espanyol, és "molt rellevant" que els partits s'expliquin perquè els ciutadans "coneguin quins són els aspectes en els quals uns i altres apliquen una i altra política". "Crec que aquest és el punt en què hem de treballar", ha conclòs.

stats