POLÍTICA
Política 05/07/2013

Santamaría sobre Bárcenas: "El govern farà les reformes que calgui perquè no es repeteixi"

La vicepresidenta del govern espanyol evita un cop més pronunciar-se explícitament sobre el cas i la relació amb la desafecció política que indica el CIS

Ara
1 min

Barcelona"El govern farà les reformes que calgui per evitar situacions d'aquesta naturalesa". La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha limitat a respondre així després del consell de ministres en ser preguntada sobre el silenci del govern espanyol davant el cas Bárcenas i la relació que això pot tenir amb una creixent desafecció de la ciutadania envers la política, com indica l'enquesta del CIS que s'ha fet pública aquest divendres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un cop més sense esmentar l'extresorer del PP, Sáenz de Santamaría s'ha limitat a dir que el govern espanyol "no interferirà en decisions judicials", i ha recorregut al discurs de la col·laboració i el "màxim respecte" als processos judicials "amb independència de a qui afectin".

43,2 milions de fiança

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha imposat aquest divendres una fiança de responsabilitat civil a l'extresorer del PP Luis Bárcenas de 43,2 milions d'euros, xifra que supera àmpliament els 28 milions d'euros que havia demanat la fiscalia.

stats