Política 10/02/2015

Santi Rodríguez (PP): "La dimissió de Mas és imprescindible per al bon govern”

El portaveu adjunt dels populars al Parlament, Santi Rodríguez, assegura que no està “satisfet” per les explicacions d’Artur Mas a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal 

Núria Orriols
1 min
Santi Rodríguez, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, s’ha refermat aquest dimarts en la petició de dimissió del president de la Generalitat, Artur Mas, que ahir va reclamar la líder dels populars, Alícia Sánchez-Camacho, en la comissió d'investigació sobre el frau fiscal. “La dimissió de Mas és imprescindible per al bon govern”, ha sentenciat. A més, Rodríguez ha assegurat que va quedar en “evidència” que a Mas “li molesta que hi hagi oposició”, en referència a l’enfrontament dialèctic entre el cap de l’executiu català i Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rodríguez ha assegurat que la compareixença del cap de l’executiu a la comissió d’investigació és “insatisfactòria”, ja que ha asseverat que Mas va anar amb el “guió après” a donar explicacions. “No va aportar cap dada nova rellevant”, ha dit.

També ha qüestionat que no sabés res sobre el que passava al seu entorn. “Mas ha estat enmig de tots els mulladers sempre, rodejat de persones que amb el temps s’han demostrat corruptes”, ha assegurat.

Rodríguez critica el Govern: "Quina barra!"

El portaveu popular ha criticat aquest dimarts que el Govern hagi transferit 25 milions d'euros del fons de contingència de la Generalitat en direcció al departament de Governació per fer front a les despeses de les properes eleccions del 27-S. Rodríguez ha recordat les crítiques que la setmana passada va rebre el PP per portar els pressupostos al Consell de Garanties Estatutàries (CGE), i endarrerir-ne l'aprovació un mes. "Si tan urgent creuen que és tenir recursos contra la pobresa o la insersió laboral, que hi destinin aquests 25 milions", ha afirmat. "S'ha de tenir barra!", ha sentenciat.

stats