Política 11/01/2015

El conseller Vila creu que la imatge de la negociació entre Mas i Junqueras és "clarament millorable"

Alerta del resultat "galdós" que es pot obtenir si es prima l'"agenda partidista"

Europa Press
1 min
Santi Vila ha lamentat la manca de diàleg amb el govern espanyol/ ACN

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha considerat aquest diumenge que la imatge de la negociació entre el president del Govern, Artur Mas, i el d'ERC, Oriol Junqueras, és "clarament millorable".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Sembla que el que s'ha fet tan bé des del conjunt de la ciutadania i ha estat exemplar des de tants punts de vista no està sent correspost per un comportament exemplar de la classe política", ha criticat en una entrevista a RAC 1 recollida per Europa Press. Vila ha defensat que, si s'avancen les eleccions autonòmiques, han de ser "especials i que serveixin perquè el món constati que a Catalunya hi ha un conflicte i que una majoria molt sòlida vol posar en crisi la seva pertinença a l'estat espanyol".

Resultat "galdós"

El conseller sosté que, si cada partit es presentés a aquestes eventuals eleccions "amb la seva agenda partidista, el resultat que sortiria probablement seria molt galdós" i dificultaria el procés sobiranista. Ha demanat que es facin "tots els esforços i més per poder donar resposta als qui van sortir al carrer el 9 de novembre".

Sobre els pressupostos, ha advertit que "per al país i per a la recuperació econòmica seria molt desitjable" aprovar-los.

stats