POLÍTICA
Política 07/12/2010

Xavier Sardà diu que ara votaria "sí" a la independència

El periodista Xavier Sardà assegura que després d'haver vist la reacció del PP i d'Intereconomía a la crisi dels controladors, avui per avui votaria "sí" a la independència

Redacció
1 min

BarcelonaEn un article a Eldebat.catEldebat.cat titulat “Descontrol i feixisme”, Sardà retreu als controladors aeris que hagin fet passar un pont més de la “putíssima” que de la Puríssima. Després de lamentar que el govern espanyol “es va equivocar informant del decret llei sobre les jornades laborals dels controladors el dia que començava el pont”, també carrega contra els controladors, que es van convertir en “delinqüents”. “Us imagineu els funcionaris de presons marxant a casa?”, diu Sardà, que carrega contra la reacció del PP i la seva corrua mediàtica després de decretar-se l'estat d'alarma.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Els del PP no han desaprofitat l'ocasió per mossegar l'aire contra el govern. Són únics. El govern els acusa d'haver enfurismat els controladors. Són capaços” afirma, per afegir que “a Intereconomía, la cadena televisiva franquista, han estat els únics que han donat suport als controladors. Tot val contra el govern, no és qüestió de criteri, és qüestió de mala llet”. “Les coses al seu lloc, els descontrolats controladors a la feina, el feixistes a la tele i el PP bavejant com un gos rabiós. A la merda! Són una escola d'independentisme accelerat. Avui votaria que sí”, conclou.

stats