PLE DEL PARLAMENT
Política 07/05/2014

Mas s'ofereix als partits per desbloquejar la llei electoral "quan arribi el moment"

El president de la Generalitat acusa el líder de Ciutadans, Albert Rivera, de voler "explotar" un hipotètic "fracàs" a l'hora d'aprovar la norma

R. Mateos / O. March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha ofert aquest dimecres als partits per desbloquejar l'aprovació parlamentària de la llei electoral "quan arribi el moment". Així ho ha indicat durant la sessió de control al Parlament en resposta a Albert Rivera, líder de Ciutadans, que ha considerat que ni CiU ni ERC volen una llei electoral catalana perquè ara surten beneficiats "els partits separatistes". "Vostès volen sortir d'Espanya i de la Unió Europea, però no volen una llei electoral", ha indicat Rivera, a qui Mas ha acusat de voler "explotar" prematurament un hipotètic "fracàs" de les gestions per tirar endavant la norma.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Vostè hauria de saber més que ningú que això depèn de la feina del Parlament, no del Govern. Tothom ha d'assumir la seva responsabilitat. Han de ser vostès els qui em demanen que jo intervingui", ha apuntat el president de la Generalitat, que ha indicat que s'interessa "cada setmana" pel desenvolupament de la llei electoral.

stats