POLÍTICA
Política 27/02/2013

Silenci de Pere Navarro després del cessament de Zaragoza

El primer secretari dels socialistes catalans defuig els mitjans al Parlament després que Rubalcaba accepti el que asseguren que ha estat una renúncia acordada entre Zaragoza i Navarro

M.colomer
1 min

BarcelonaSilenci del primer secretari del PSC, Pere Navarro, després que es precipités el cessament de José Zaragoza com a secretari general adjunt del grup parlamentari socialista al Congrés com a conseqüència del vot discrepant sobre el dret a decidir. Navarro ha evitat fer cap comentari als mitjans de comunicació que l'esperaven al Parlament i ha abandonat la cambra catalana espitat envoltat dels seus col·laboradors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes s'han limitat a emetre un comunicat en què han assgurat que Navarro i Zaragoza han acordat la seva renúncia de la direcció del grup parlamentari socialista al Congrés. En el comunicat, també asseguren que el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha comunicat directament a Navarro que acceptava la renúncia.

Qüestió de coherència

Fonts del PSC consultades per l'Ara.cat han situat la "renúncia" de Zaragoza en l'àmbit de la "coherència" després del vot a favor del dret a decidir al Congrés. El cert, però, és que el PSOE mata dos ocells d'un tret, pel malestar que ja havia creat entre la cúpula del partit l'escàndol d'espionatge a Catalunya que esquitxa el que va ser secretari d'organització del PSC. Les fonts consultades, però, insistien aquest dimecres a la tarda a desvincular la renúncia de Zaragoza de l'afer de l'espionatge polític.

stats